lördag 16 juli 2011

tro,

som säkert många av er så vet ni att jag är kristen, alla kanske inte vet om det, men nu vet du. Och att vara kristen är ingen jag skäms för, men det fanns en tid då jag gjorde de.
Jag vill dela lite av mitt liv, och saker som du kanske funderar över. Många ha fördomar mot kristna, och tror massa saker. Men jag ska säga dej, bara för att man blir kristen ( tar emot Jesus Kristus som sin frälsare) så är inte livet perfekt eller helt lätt. De finns många gånger jag har fallit, trampat snett och hamnat i diket. Eftersom jag är en människa och gör fel, mycket dessutom, så vet jag att jag får förlåtelse. Jag vet att han står med öppna armar. Just nu så kanske de drar på mungiporna och skratta lite, åt mig. Tänker hon är helt dum i huvudet. Okej visst du får tycka det, men jag vet var jag står och vad jag tror på.
Det är svårt att göra rätt hela tiden, göra de rätt valen, och man känner sig ofta ensam, men då vet jag att jag har en vän som alltid finns för mig, Jesus.

BLESS

2 kommentarer:

  1. Du är helt fantastisk Charlotta. Och det är helt galet att jag har känt dig så länge. Tack för det. Du har gett mig så mycket!

    SvaraRadera
  2. I love the courage you show in this post! It is not easy to declare your position in Christ. It tends to create a dividing line between friends but it's the right thing to do. And when your friends who don't see the value of living a Christian life are in need of a miracle, guess where they will look for help? You! Keep the faith and may God richly bless you:)

    SvaraRadera

tack för kommentaren, ha en bra fortsättning!
bless!